+36 (20) 324-5133 info@vargawork.hu

Állásajánlat

Állásajánlat

A több, mint 20 éve működő építőipari cégünk folyamatosan keres szaktudással, megfelelő tapasztalattal és jártassággal rendelkező munkaerőt!

Korrekt, megbízható vezetés

Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink megbízható, családias környezetben dolgozhassanak, hiszen a biztos munkahely a profi munkavégzés kiemelt záloga!

Magas szaktudású gárda

Kollégáink szaktudása inspiráló környezetet teremt régi és új dolgozóink számára, így a fiatal, tanuló státuszú generációt is szívesen látjuk cégünknél!

Elismerjük a munkádat!

Mi a megbeszéltekhez tartjuk magunkat! A kölcsönös tisztelet és a kommunikáció az alapja a hosszú távú, biztos és korrekt együttműködésnek.

Jelentkezés most!

Felkeltettük érdeklődését? Szívesen dolgozna egy innovatív, folyamatosan fejlődő és jól működő építőipari cég tagjaként? Szívesen hasznosítaná az iskolában, munkában szerzett tapasztalatait, ezzel értékesebbé téve cégünket?
Küldjön egy e-mailt az alábbi instant üzenetküldő szolgáltatásunkon keresztül és visszahívjuk!

Folyamatos rendelkezésre állás! 0-24

Keressen minket bizalommal!

Hívjon minket bármikor +36 (20) 324-5133

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Az oldalon található képi és szöveges tartalmak a Varga Work Hungary Kft. ® tulajdonát képzik, azokat részben vagy egészében másolni, másodközölni tilos és jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után!

Üzemelteti: WhiteSolWeb© Magyarország

Varga Work Hungary Kft. ® – Minden Jog Fenntartva! ©
2022-2023.